Essentials of Team Foundation Server 2017

‹ Terug

Essentials of Team Foundation Server 2017 - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
9
Lesgeld per termijn:
€ 199

Ga naar Essentials of Team Foundation Server 2017 voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Team Foundation Server 2017 training leer je meer over de installatie en configuratie van Team Foundation Server 2017 (TFS).Ga aan de slag met vereisten van Team Foundation Server 2017 en de geavanceerde configuratie van Team Foundation Server 2017.Daarnaast leer je hoe je Eclipse en Visual Studio kunt configureren met TFS en leer je TFS in te stellen en configureren zodat het werkt als source controle systeem voor Visual Studio code.Tot slot leer je code te integreren en deployen met TFS, Eclipse, Visual Studio en Jenkins en ga je aan de slag met de TFS tools.Uw resultaatJe bent bekend met de vereisten voor Team Foundation Server 2017, je weet hoe je Team Foundation Server 2017 moet installeren en configureren.DoelgroepSoftwareontwikkelaar, SysteembeheerderInhoud cursusHoofdstukkenBuilding the Team Foundation Server EnvironmentJava Development with Eclipse.NET Development with Visual StudioContinuous Integration and Deployment with Team Foundation ServerTeam Foundation Server Administration and ConfigurationMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo