Cursus Welsh

‹ Terug

Cursus Welsh - NHA

Niveau:
Taalcursussen vanuit het Engels
Duur:
6 maanden
Lesgeld per termijn:
€ 179

Ga naar Cursus Welsh voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

De taal van Wales leren? Volg de cursus Welsh. Vakantieplannen voor Wales? Of zakelijke relaties in dat stukje Groot-Brittanniƫ? Dan is het goed om Welsh te spreken. Met de cursus Welsh leer je de eerste beginselen. Welsh wordt gesproken in Wales en is net als Gaelic en Bretons een Keltische taal. De Kelten werden door invasies van andere volken teruggedreven tot het uiterste westen (Wales, Ierland) en Bretagne in Frankrijk. Zij behielden altijd hun eigen cultuur en taal. Deze unieke taal leer je in de cursus Welsh. Welsh leren spreken De cursus Welsh begeleidt je stap voor stap door de nieuwe taal. De nadruk ligt op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, heldere uitspraaktips en bruikbare woordenlijsten. De grammatica wordt op eenvoudige wijze samengevat. Door veel te oefenen gaan je vaardigheden vlot vooruit en heb je al snel een flinke woordenschat opgebouwd. Wees gerust: de uitspraak van een van de langste plaatsnamen ter wereld (Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch) zit gelukkig niet in het lesprogramma. Vakantie of zakenreis? Binnenkort op vakantie naar het land van de kastelen en de indrukwekkende vergezichten? Met een cursus Welsh haal je het optimale uit je reis. Maar ook als je een zakenreis naar Wales plant, bewijst de cursus goede diensten. Zo werkt studeren bij NHA Studieprogramma Welsh Woordenschat In de cursus Welsh komen ook verschillende lokale gewoonten en gebruiken aan de orde. Dat komt goed van pas wanneer je een bezoek aan het land brengt. In de taalcursus Welsh leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisconversatie, zoals begroetingen; cijfers en tijd; de weg vragen; noodgevallen en medische vragen; eten en drinken, winkelen en ontspanning. Deze taalcursus is een zelfstudiecursus vanuit het Engels. Elke les wordt afgesloten met oefeningen, waarvan de antwoorden zijn bijgevoegd. Hierdoor kun je zelf beoordelen of je de antwoorden juist hebt. Het is niet mogelijk om huiswerk in te sturen of een getuigschrift aan te vragen.

Over NHA

De NHA is één van de grootste scholen voor thuisstudies in Nederland. Sinds haar oprichting, ruim 80 jaar geleden, volgden naar meer dan 2 miljoen mensen een cursus en opleiding van NHA.

Erkende MBO en HBO Diploma's
Hogeschool NHA (voor HBO opleidingen) is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen als rechtspersoon Hoger Onderwijs. Daarnaast vallen de MBO-opleidingen ook onder de Wet Educatie Beroepsonderwijs (WEB. Voor erkende MBO als HBO diploma's zit je dus goed bij NHA.