Cursus Vietnamees

‹ Terug

Cursus Vietnamees - NHA

Niveau:
Taalcursussen vanuit het Engels
Duur:
6 maanden
Lesgeld per termijn:
€ 179

Ga naar Cursus Vietnamees voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Leer de taal van het schitterende Vietnam: volg de cursus Vietnamees Vietnamees leren voor vakantieplannen? Of heb je zakenrelaties in het mooie land in Zuidoost-Aziƫ? Dan is het leuk en nuttig als je Vietnamees leert spreekt. Met de cursus Vietnamees leer je de basisbeginselen van Vietnamees. Na de gruwelijke Vietnamoorlog is het land grotendeels hersteld en is de handel en het toerisme goed op gang gekomen. Wil je dit land met zijn eindeloze kustlijn bezoeken of heb je belangstelling voor het oorlogsverleden? De taalcursus Vietnamees is een goede keuze. Chinese leenwoorden Vietnamees is de officiƫle taal van Vietnam. Het is de moedertaal van 87% van de bevolking en van ongeveer twee miljoen Vietnamese emigranten. In de taal vind je veel leenwoorden uit het Chinees en oorspronkelijk werd Vietnamees ook geschreven met Chinese karakters. Katholieke zendelingen ontwikkelden het huidige Vietnamese alfabet in de 17e eeuw door. Taalvaardigheid Binnenkort op vakantie naar Vietnam? Met een cursus Vietnamees haal je het optimale uit je reis. Je beschikt over voldoende taalvaardigheid om contact te leggen met de vriendelijke bevolking. Ook voor zakenreizigers biedt deze cursus een solide basis. Zo werkt studeren bij NHA Studieprogramma Vietnamees Vietnamees leren spreken De cursus Vietnamees begeleidt je stap voor stap door de nieuwe taal. De nadruk ligt in de lessen op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, heldere uitspraaktips en bruikbare woordenlijsten. Met veel oefenen bouw je al snel een zeer uitgebreide woordenschat op. Begroeting In de cursus Vietnamees leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisconversatie, zoals begroetingen; cijfers en tijd; de weg vragen; noodgevallen en medische vragen; eten en drinken, winkelen en ontspanning. In de cursus komen ook verschillende lokale gewoonten en gebruiken aan de orde. Zeer nuttig als je bijvoorbeeld een bezoek aan Hanoi of Ho Chi Minhstad brengt. Ook jij kunt binnen enkele maanden Vietnamees leren spreken. Deze taalcursus is een zelfstudiecursus vanuit het Engels. Elke les wordt afgesloten met oefeningen, waarvan de antwoorden zijn bijgevoegd. Hierdoor kun je zelf beoordelen of je de antwoorden juist hebt. Het is niet mogelijk om huiswerk in te sturen of een getuigschrift aan te vragen.

Over NHA

De NHA is één van de grootste scholen voor thuisstudies in Nederland. Sinds haar oprichting, ruim 80 jaar geleden, volgden naar meer dan 2 miljoen mensen een cursus en opleiding van NHA.

Erkende MBO en HBO Diploma's
Hogeschool NHA (voor HBO opleidingen) is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen als rechtspersoon Hoger Onderwijs. Daarnaast vallen de MBO-opleidingen ook onder de Wet Educatie Beroepsonderwijs (WEB. Voor erkende MBO als HBO diploma's zit je dus goed bij NHA.