Fundamentals of Microsoft Office 365 Excel Online

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Fundamentals of Microsoft Office 365 Excel Online
‹ Terug

Fundamentals of Microsoft Office 365 Excel Online - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
5
Lesgeld per termijn:
€ 199

Ga naar Fundamentals of Microsoft Office 365 Excel Online voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze cursus Microsoft Office 365 Excel online maak je op een interactieve manier kennis met de basis functionaliteiten. Denk hierbij aan het navigeren, beheren en gebruikmaken van de verschillende tools binnen Microsoft Office 365 Excel online.Je leert ook onder andere hoe je je verschillende functies kunt uitvoeren, kunt toepassen, het beheren van sheets die zijn aangemaakt en het hoe je kunt werken met data in Excel Online.Tenslotte leer je hoe je op een snelle manier tabellen kunt maken van data zodat je snel een analyse kunt maken en gebruik kunt maken gelijktijdig van hetzelfde excel bestand.Uw resultaatJe bent bekend met de verschillende functies binnen Microsoft Office 365 Excel online.DoelgroepOfficegebruikersInhoud cursusHoofdstukken:Excel Online: Navigating the Interface Excel Online: Managing Workbooks Excel Online: Inserting & Manipulating Data Excel Online: Formatting Data Excel Online: Visualizing Data in Tables & Charts Excel Online: Using Collaboration Tools Meer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo