Certified ScrumMaster (CSM)

‹ Terug

Certified ScrumMaster (CSM) - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
26
Lesgeld per termijn:
€ 389

Ga naar Certified ScrumMaster (CSM) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Certified ScrumMaster (CSM) training / cursus leert u werken met de verschillende Agile en Scrum methodieken en krijgt u inzicht in de voordelen die Agile en Scrum bieden ten opzichte van andere methodieken. De Agile en Scrum methodiek kan u helpen uw software ontwikkeling klantgerichter, flexibeler en effectiever te maken. Met als eindresultaat tevreden eindgebruikers en ontwikkelteams. Deze training is in lijn met de Certified ScrumMaster (CSM) certificering.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn de basisprincipes van Agile en Scrum, verschillende Agile methodieken, planning, stakeholder engagementen nog veel meer.Uw resultaatU bent bekend met de principes van de methodiek Agile en Scrum in lijn met de CSM certificering. Tevens heeft u voldoende praktische kennis opgedaan om Scrum te implementeren in uw organisatie.DoelgroepDeze training is bedoeld voor ontwikkelaars / projectmanagers of anderen die in projecten de Scrum en Agile methodiek willen inzetten.Inhoud cursusDe training / cursus Certified ScrumMaster (CSM) is opgebouwd uit verschillende lessen:Agile Project Management EssentialsAdopting an Agile Approach to Project ManagementAn Overview of Agile MethodologiesOverview of the Scrum Development ProcessAgile Planning: Project Initiating and Requirements GatheringAgile Planning: Doing Estimates and Completing the Release PlanManaging Stakeholder Engagement on an Agile ProjectPlanning and Monitoring Iterations on an Agile ProjectLeading an Agile TeamEnsuring Delivery of Value and Quality in Agile ProjectsCore PMIĀ® Values and Ethical StandardsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo