Dropbox for Web fundamentals

‹ Terug

Dropbox for Web fundamentals - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
4
Lesgeld per termijn:
€ 199

Ga naar Dropbox for Web fundamentals voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Dropbox eindgebruikers cursus leer je de functionaliteiten kennen van Dropbox for web. Leer hoe je een account kunt maken, kunt inloggen, instellingen en opslag kunt beheren en je account kunt beschermen.In de cursus leer je ook hoe je bestanden of mappen kunt importeren, downloaden, afdrukken, evenals het lokaliseren, verwijderen en terugzetten van documentversies.Verder leer je hoe je mappen aanmaakt, verwijdert, mappen gebruiken om je bestanden te sorteren, te ordenen en het gebruik van synchronisatie hulpmiddelen om je documenten gemakkelijker te openen vanaf je computer.Andere onderwerpen die de cursus behandelt zijn gebruikersgroepen aanmaken, de Dropbox en visuele identiteit van je organisatie configureren, activiteitenrapporten genereren, nieuwe documenten maken in Dropbox Paper, documenten delen, bewerken en opmerkingen toevoegen en beheren.Uw resultaatJe bent bekend met de functionaliteiten van Dropbox webvariant.DoelgroepEindgebruikersInhoud cursusHoofdstukkenDropbox for Web: Signing In & Setting UpDropbox for Web: Using the Storage ToolsDropbox for Web: Organizing FilesDropbox for Web: Managing Dropbox TeamsDropbox for Web: Using the Collaboration ToolsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo