Fundamentals of IBM Notes 9

‹ Terug

Fundamentals of IBM Notes 9 - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
7
Lesgeld per termijn:
€ 249

Ga naar Fundamentals of IBM Notes 9 voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online IBM Notes 9 eindgebruikers cursus maak je kennis met de functionaliteiten van IBM Notes 9. Je maakt als eindgebruiker kennis met de IBM Notes interface en hoe je e-mail accounts kunt beheren.Je gaat aan de slag met het maken van handtekeningen en templates. Daarnaast leer je meer over het organiseren van e-mails en het beheren van contactlijsten.Tenslotte ga je aan de slag met het aanmaken van groepen, het importeren en exporteren van contacten en maak je kennis met de kalender tools en de configuratie settings.Uw resultaatNa het succesvol afronden van de cursus ben je bekend met de functionaliteiten van IBM notes 9.DoelgroepEindgebruikersInhoud cursusHoofdstukkenIBM Notes 9: Setting Up IBM NotesIBM Notes 9: Sending & Receiving EmailsIBM Notes 9: Formatting EmailsIBM Notes 9: Organizing EmailsIBM Notes 9: Contact ToolsIBM Notes 9: Calendar ToolsIBM Notes 9: ConfigurationMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo