Cursus Zweeds

‹ Terug

Cursus Zweeds - NHA

Niveau:
Taalcursussen vanuit het Nederlands
Duur:
12
Lesgeld per termijn:
€ 179

Ga naar Cursus Zweeds voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Zweeds leren? Dit is gemakkelijker dan je denkt met de cursus Zweeds Van knäckebröd tot smörgåsbord: Zweeds is een van de Scandinavische talen en vertoont stiekem toch veel overeenkomsten met het Nederlands. Wil je snel een vreemde taal onder de knie krijgen? Dan is Zweeds leren een slimme keuze. Zweden is een schitterend, zeer bosrijk land met talloze meren. Het land nodigt uit tot het maken van dagenlange trektochten. Zo?n verblijf in Zweden wordt nog aantrekkelijker als je de Zweedse taal spreekt. De meest gesproken Scandinavische taal Zweeds is de meest gesproken Scandinavische taal en behoort samen met Noors, Deens, IJslands, Duits, Engels en Nederlands tot de Germaanse taalfamilie. De taal vertoont veel overeenkomsten met Nederlands. Zweeds leren is dus gemakkelijker te leren dan je denkt. Het meest kenmerkende van de Zweedse taal is natuurlijk het prachtige,?zangerige? accent. Alsof je de catalogus van Ikea ten gehore brengt in een cover van Abba. Met de cursus Zweeds en het unieke EASYLEARNING-SYSTEM krijg je snel het juiste gevoel van de karakteristieke Zweedse taal. Zweeds leren met een praktische cursus Zweeds is een praktische en levendige cursus. Je leert wat je kunt zeggen in dagelijks veel voorkomende en herkenbare situaties. Aan de hand van moderne en actuele onderwerpen vergroot je gemakkelijk je spreek- en luistervaardigheid. Met de taalcursus Zweeds groeit je woordenschat verrassend vlot. Je komt al snel verder dan?tack? (dankjewel),?halå? (hallo) en?adjö? (tot ziens). Ook voor werk De cursus Zweeds is een goede keuze wanneer Zweden je favoriete reisbestemming is. Maar ook wanneer je vanwege je beroep veel met Zweden te maken hebt. De taalcursus geeft je een prima basis. Start vandaag nog met Zweeds leren bij NHA.

Over

De NHA is één van de grootste scholen voor thuisstudies in Nederland. Sinds haar oprichting, ruim 80 jaar geleden, volgden naar meer dan 2 miljoen mensen een cursus en opleiding van NHA.

Erkende MBO en HBO Diploma's
Hogeschool NHA (voor HBO opleidingen) is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen als rechtspersoon Hoger Onderwijs. Daarnaast vallen de MBO-opleidingen ook onder de Wet Educatie Beroepsonderwijs (WEB. Voor erkende MBO als HBO diploma's zit je dus goed bij NHA.