Change Management Foundation

‹ Terug

Change Management Foundation - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
14
Lesgeld per termijn:
€ 375

Ga naar Change Management Foundation voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Change Management? Foundation cursus doet u de relevante kennis op om de officiƫle Change Management Foundation certificering van APMG te behalen. De volledige 'body of knowledge' van change management komt aan bod. Deze body of knowledge geeft onafhankelijke richtlijnen die een succesvolle verandermanager moet hebben.Onderwerpen die aan bod komen zijn change impact, change and the individual, change and the organisation, communication and engagement, stakeholder engagement, change readiness en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze cursus bent u optimaal voorbereidt om het APMG Change Management Foundation examen te behalen.DoelgroepManager, Projectmanager, TeamleiderInhoud cursusInhoud cursusLearning and the individualChange and the individualChange and the organisation ? Part 1Change and the organisation ? Part 2Stakeholder engagementCommunication and EngagementChange ImpactChange readinessExam techniqueExam simulatorMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo