‹ Terug

Hondentrimmen - NHA

Niveau:
Dierenverzorging
Duur:
6
Lesgeld totaal:
€ 351,00

Ga naar Hondentrimmen voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Honden tot in de puntjes verzorgen? Volg de cursus Honden trimmen Honden trimmen is allesbehalve een hondenbaan. Sterker nog, er zijn mensen die het trimmen van honden beschouwen als een hobby. Een hobby waarbij je de trouwe viervoeter de aandacht geeft die hij verdient. Tijdens de cursus leer je meer dan alleen haren knippen en de hond verzorgen. Zo controleer je ook de gezondheid van honden. De nadruk ligt wel op trimmen en het behandelen van de vacht. Je leert alles over modelleertechnieken voor honden. En je krijgt de kennis en volop vaardigheden om de dieren een verzorgende behandeling te geven. Alles rondom verzorgen Van de anatomie van de hond tot praktische kennis van de rassen, huid- en vachtkenmerken, hygiƫne en de lichaamstaal van honden: in de cursus komen vrijwel alle aspecten aan bod rondom de verzorging van honden. Trimmen is de belangrijkste activiteit die je leert. Je past verschillende trimtechnieken toe. Ook maak je hondenvachten klitvrij zodat je huidirritaties en bewegingsproblemen voorkomt. In slechts zes maanden tijd weet je alles over honden trimmen, beschik je over de vereiste vaardigheden en weet je vrijwel alles over de verzorging van honden. Verantwoordelijkheid Mocht daar aanleiding toe zijn, dan kun je ook bij zorgen over de gezondheid van een hond een verwijzing naar de dierenarts adviseren. De cursus Hondentrimmen is meer dan alleen knippen, het is de ideale cursus voor liefhebbers van honden (bazen) goed voor honden willen zorgen. Volg de cursus Hondentrimmen en geef honden de aandacht die zij verdienen.

Over

De NHA is één van de grootste scholen voor thuisstudies in Nederland. Sinds haar oprichting, ruim 80 jaar geleden, volgden naar meer dan 2 miljoen mensen een cursus en opleiding van NHA.

Erkende MBO en HBO Diploma's
Hogeschool NHA (voor HBO opleidingen) is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen als rechtspersoon Hoger Onderwijs. Daarnaast vallen de MBO-opleidingen ook onder de Wet Educatie Beroepsonderwijs (WEB. Voor erkende MBO als HBO diploma's zit je dus goed bij NHA.

https: