CompTIA A+ Compleet (exam 220-901 and 220-902)

  • Home/
  • Rubrieken/
  • CompTIA A+ Compleet (exam 220-901 and 220-902)
‹ Terug

CompTIA A+ Compleet (exam 220-901 and 220-902) - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
28
Lesgeld per termijn:
€ 529

Ga naar CompTIA A+ Compleet (exam 220-901 and 220-902) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online CompTIA A+ training geef je ondersteuning aan eindgebruikers van een IT infrastructuur en je wilt je kennis verbreden en verdiepen. In deze CompTIA A+ Compleet training leer je de relevante basiskennis. Met de CompTIA A+ Compleet voor support engineers toon je aan dat je over gedegen basiskennis van IT beschikt.Voor het behalen van je CompTIA A+ certificering moet je 2 examens afleggen. Zowel het examen 220-901 A+ Exam 1 als het examen 220-902 A+ Exam 2. In deze combinatietraining word je optimaal voorbereid op beide examens.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn computer hardware, beveiliging, installatie en configuratie van windows en de basisbeginselen van netwerken.Uw resultaatNa het volgen van deze training ben je in staat zelfstandig ondersteuning te geven aan eindgebruikers van een IT infrastructuur.DoelgroepSysteembeheerderInhoud cursusHoofdstukkenCompTIA A+ (exam 220-901) 2018CompTIA A+ (exam 220-902) - 2018Meer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo