Adobe Illustrator

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


Vergelijk cursussen en opleidingen Adobe Illustrator

En kies de thuisstudie Adobe Illustrator die bij jou past. Filter op niveau en prijs. En zie in één oogopslag het aanbod van de grootste Nederlandse opleidingsinstituten. Klik op de studie(s) van jouw keuze. En bezoek de website van de opleider voor meer details en om je in te schrijven.

Adobe Illustrator CC

5 maanden € 495,00 loi hbo
logo

Na de deeltijdcursus Adobe Illustrator CC van de LOI kun je als professioneel ontwerper of illustrator beelden in vectorformaat creëren, corrigeren,meer

HBO Adobe Illustrator-specialist

2 maanden € 678,00 loi hbo
logo

Het korte HBO-programma Adobe Illustrator specialist van LOI Hogeschool (deeltijd) omvat verschillende modules uit de bachelor CMD en gaat uitgebreidmeer

HBO Adobe Illustrator-specialist (klassikaal/virtual classrooms)

2 maanden € 738,00 loi hbo
logo

Het korte HBO-programma Adobe Illustrator specialist van LOI Hogeschool (deeltijd) omvat verschillende modules uit de bachelor CMD en gaat uitgebreidmeer

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in Adobe Illustrator, eventueel naast je werk, kies dan voor een thuisstudie Adobe Illustrator.
Wanneer je maar wilt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met de thuisstudie [PRODUCT]. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je shortlist op Thuisstudie.nl en klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.