Gitaar

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


Vind de thuisstudie Gitaar die bij jou past

Wil jij thuis online gitaar leren spelen? Kies dan voor een online cursus Gitaar. En volg de muziekles thuis. Vergelijk hieronder de cursussen van verschillende opleiders. Of je nu meer wil leren om nog beter gitaar te spelen of met gitaar spelen te beginnen, in het overzicht staat gegarandeerd de thuisstudie die je zoekt.

Gitaar Spelen

9 maanden € 159,00 laudius cursus
logo
Laagste lesgeld van NL. 14 dagen GRATIS proberen.

Wil jij jouw favoriete nummers op de gitaar kunnen spelen voor jezelf, voor je familie, rond een kampvuurt met vrienden, in een zaal of op een podiummeer

Gitaar

12 maanden € 259,00 nha cursus
logo

Volg de gitaarcursus en binnen acht weken speel je de eerste nummersAltijd gek geweest op de gitaar? Van zachte, zwoele Spaanse klanken totmeer

Gitaar Extra Uitgebreid

18 maanden € 319,00 nha cursus
logo

Volg de gitaarcursus en binnen acht weken speel je de eerste nummersAltijd gek geweest op de gitaar? Van zachte, zwoele Spaanse klanken totmeer

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in Gitaar, eventueel naast je werk, kies dan voor Gitaar als thuisstudie.
Een thuisstudie begin je in de meeste gevallen wanneer het jou uitkomt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met Gitaar. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je Gitaar shortlist op Thuisstudie.nl. En klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.