Technische Bedrijfskunde

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


Vergelijk cursussen en opleidingen technische bedrijfskunde

En kies de thuisstudie technische bedrijfskunde die bij jou past. Filter op niveau en prijs. En zie in één oogopslag het aanbod van de grootste Nederlandse opleidingsinstituten. Klik op de studie(s) van jouw keuze. En bezoek de website van de opleider voor meer details en om je in te schrijven.
Photo by Peter Nguyen on Unsplash

Instroomcursus wiskunde en natuurkunde voor HBO Engineering

5 maanden € 495,00 loi hbo
logo

De Instroomcursus wiskunde en natuurkunde voor HBO Engineering is ideaal om basiskennis van wiskunde en natuurkunde op te doen die noodzakelijk ismeer

HBO Bachelor Technische bedrijfskunde (TBK)

36 maanden € 8244,00 nti hbo
logo

Wil jij alles leren over het ontwerpen, optimaliseren en beheersen van processen en systemen? Word die sturende schakel in een bedrijf met de… meer

HBO Bachelor Technische bedrijfskunde Klassikaal

36 maanden € 11124,00 nti hbo
logo

Als technisch bedrijfskundige ben je van grote waarde voor je organisatie, omdat je organisatievraagstukken vanuit verschillende vakgebieden kunt… meer

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in Technische Bedrijfskunde, eventueel naast je werk, kies dan voor een thuisstudie Technische Bedrijfskunde.
Wanneer je maar wilt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met de thuisstudie [PRODUCT]. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je shortlist op Thuisstudie.nl en klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.